Развратното парти на пияна компания в школски басейн разбуни духовете в руския град Владимир. Горещият купон се вихрил преди месец в 42-ро школо в града, но за него става ясно едва сега заради видео, разпространено в социалните мрежи.
На кадрите се виждат момичета по бански, които се поклащат страстно и млади мъже, въоръжени с бутилки алкохол. Пиенето се разлива по чаши или директно в устите на купонджиите, а храната е сервирана върху тялото на едно от момичетата, за което по-късно стана ясно, че работи като стриптийзьорка в един от местните клубове.

Около еротичния купон се разрази невиждан скандал. Родители моментално изразиха възмущението си от действията на училищната администрация, допуснала групичката зад стените на школото. Местните власти пък направиха проверка по случая. В хода й става ясно, че въпросният  басейн се дава под наем. За да го ползват за три часа, героите от клипчето са платили 24 000 рубли. Мъжете, които са наемали съоръжението, са заявили, че не се нуждаят от инструктор по плуване. След като времето изтекло, компанията напуснала пределите на училището. Направеният по-късно бактериологичен анализ на водата в басейна не е показал отклонения от нормите.

Директорката на училището е разпитана от правоохранителните органи. Прокуратурата е започнала проверка по случая.