Попълнете търсена ключова дума или фраза

Домусчиев с първо изявление за сделката за Нова телевизия

https://blitz.bg/ikonomika/domuschiev-s-prvo-izyavlenie-za-sdelkata-za-nova-televiziya_news795088.html Blitz.bg

Вярвам, че новият собственик ще продължи да полага усилия за развитието и модернизирането на Нова Броудкастинг Груп, пише бизнесменът

София, България 22 Ян. 2021, 16:59 8412 прочита 0 коментара
Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев излезе с първо изявление за продажбата на Нова телевизия.

Вижте какво написа във Фейсбук бизнесменът:

Скъпи приятели и колеги,

Щастлив съм да споделя с вас, че днес финализирахме успешно сделката по прехвърляне на 100 % от собствеността ни в Нова Броудкастинг Груп.

Бих искал да изкажа специални благодарности на целия екип на Нова Броудкастинг Груп и останалите дружества от групата за положените усилия, всеотдайната и професионална работа през последните почти две нелеки години, в резултат на които Нова Груп се утвърди като безспорен лидер на българския медиен пазар. 

Това нямаше да е възможно, ако не бяхме заедно и ако не се справяхме заедно с предизвикателствата, пред които ежедневно бяхме изправяни.

Вярвам, че новият собственик ще продължи да полага усилия за развитието и модернизирането на Нова Броудкастинг Груп, което ще е предпоставка за постигането на още по-големи успехи и за запазването на групата като вечен лидер на пазара на медийни услуги!

С най-добри пожелания,
Кирил Домусчиев

 

Скъпи приятели и колеги, Щастлив съм да споделя с вас, че днес финализирахме успешно сделката по прехвърляне на 100 % от...

Публикувахте от Kiril Domuschiev в Петък, 22 януари 2021 г.
„Нова“ се състои от 10 телевизионни канала, включително националната НОВА ТВ, и онлайн платформата „Нетинфо“. Групата също така управлява четири радио станции.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам