Потребителите, търсещи финансова помощ за покупка на нов автомобил, е удачно да се насочат към кредитни продукти, създадени специално за задоволяване на тази потребност. Условията по автокредитите като кеш кредит или стоков кредит за автомобил са съобразени изцяло със спецификите на потребността.

Тези кредити предоставят на потребителите по-изгодни условия, срокове и възможности за закупуване на автомобил от останалите кредитни продукти.

Отличават се с кратки срокове за разглеждане и одобрение на молбата за заем – възможност за кандидатстване и одобрение онлайн и в рамките на минути, отлични и прозрачни условия, възможност за удобно погасяване на вноските – по банков път, чрез мобилно приложение, с карта, в банков офис, през PayPal или Cashterminal, кеш на касите на Fast Pay и Easy Pay.

Банковите финансови институции, отпускащи авто кредити, предоставят на потребителите гъвкави, удобни и изгодни кредитни продукти, отговарящи на очакванията им.

Предимства на кеш кредит AUTO пред лизинг
  • Кредит на стойност от 2 500 до 20 000 лв., даващ възможност за покупка на автомобил в широк ценови диапазон – както нов, така и употребяван.
  • Избор на срок за изплащане от 12 до 72 месеца, за да избере потребителят най-удачния и съобразен финансовите му възможности срок, при който месечната вноска не натоварва бюджета му.
  • До 100% финансиране на покупната стойност на автомобила. Не се изисква залог или самоучастие, което е ценно предимство за потребителите, неразполагащи със свои средства за целта. Не се изискват и допълнителни обезпечения.
  • Без задължително каско за автомобила. Потребителят го придобива веднага и има възможността сам да реши да го застрахова и да избере къде да бъде обслужван.
  • Възможност за кандидатстване по предпочитан от потребителя начин – изцяло онлайн или в банков клон.

Предимства на стоков кредит AUTO
  • Кредит, представляващ по своята същност покупка чрез изплащане на автомобила ана вноски.
  • Сумата, за която може да се кандидатства е в по-широк диапазон – от 100 до 30 000 лв.
  • Срок за изплащане от 3 до 30 месеца, съобразен с предпочитанията и финансовите възможности на кредитополучателя.
  • Стабилна мрежа от партньори, от които потребителят да направи на място своя избор на автомобил.