Нов удар по джоба на българина, оставаме без зимнина
Цените на карфиола, морковите и чушките по пазарите у нас се повишават фрапиращо с напредването на есента
Месец октомври е най-подходящият за приготвянето на зимнината. Kак да спасим бюджета си, но същевременно да я приготвим най-изгодно? Въобще възможно ли е това?
Проверка на Нова тв показва, че цените на карфиола, морковите и чушките по пазарите у нас се повишават фрапиращо с напредването на есента.
И цената на зелето тази година е по-висока. То вече се купува между 90 стотинки и 1,20 лева. В много райони на България обаче цената не отказва хората да правят зимнина. Традицията се оказа все още много тачена в Северозападна България.
Проверка показа, че в магазините лютеницата и кьопоолуто също не са много по-евтини.
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук