Първият супермаркет на търговската верига „Пикадили“ в Пловдив ще бъде отрит утре, 5 февруари. Той се намира в единствения засега търговски парк у нас – Ритейл Парк Пловдив, и е 20-ти юбилеен обект на веригата.
За откриването са поканени актьорите от популярното телевизионно предаване на бТВ „Аламинут“, които освен че ще забавляват гостите, ще им предложат да дегустират месни деликатеси, вина и сладкарски изделия. Пикадили Ритейл Парк Пловдив е с 1600 кв.м. търговска площ и на клиентите ще се предлагат на 16 000 артикула. Инвестицията в обекта е от 4 милиона лева, а разритите работни места са 90. Миналата година компанията е инвестирала 25 милиона лева и е разкрила над 400 нови работни места. До края на годината ще бъдат открити още два обекта на веригата в Пловдив – в Mall Plovdiv и в Galeria Plovdiv.
Освен да пазаруват, клиентите на веригата могат да използват и допълнителни услуги – плащане на сметки за ток, вода, телефон, Интернет и кабелна телевизия, сключване на застраховки „Гражданска отговорност“, купуване на билети за концерти и спортни мероприятия от Информационния щанд на супермаркета. Оттам може да се получи безплатна магнитна карта, с която клиентите се включват в програмата за клиентска лоялност „Пикадили клуб“. За всеки 5 лева сметка се получава 1 точка, които след натрупване могат да се разменят за разнообразни продукти и услуги. /Димана Тодорова, БЛИЦ