Автобатманът Р.П. /25 г./ с Фиат Браво нацели отзад такси на фирма "За едно евро", летейки по бул. Ломско шосе от София за Волуяк със 140 км/ч. снощи около 22 ч., съобщи в. "Нощен Труд". Жълтата кола е на хармоника, а таксистът Красимир /31 г./ и съпругата му Михаела /25 г./ Стоилкови за една секунда са се отървали от смъртта.
Михаела все пак бе откарана в Пирогов, където се установи, че има натъртвания по цялото тяло, а главата и ръцете й са в кръв. Преди това се наложи пожарна да разреже част от таксито, защото тялото на младата жена бе затиснато между предното стъкло и седалката. Пътникът, седял до шофьора на фиата, също е в лечебното заведение с леки травми.
В 23 ч. в Пирогов свекървата на Михаела разгневена сподели с лекарите и санитарите, че пътувалият с автобатмана признал, че той карал със 140 км/ч. И подобни екшъни не му били първица. "С това шофиране уби снаха ми", разплака се жената. Оказа се, че разбрала, че гръбначните прешлени на Михаела са пукнати и тя не може да ходи повече. За щастие това не се оказа вярно. /БЛИЦ