Трупът на четиримесечното бебе Катя е открит в дома на майка му в циганската махала Маламар дере в Харманли, съобщи РДВР –Хасково, предаде кореспондентът на БЛИЦ в града.
Пеленачето е било кожа и кости, а майката Гинка Иванова, известна в града като Клеопатра, има още 6 деца, които са от шестима различни мъже. След смъртта на бебето, Агенцията за закрила на детето, постави под полицейска опека останалите рожби на Гинка.
При опит да я разпитаме за бащите на тези деца, тя само си спомни, че единият е в затвора, вторият е на гурбет в Гърция, а за другите дори не знае кои са били.

Съседи на многодетната майка с възмущение разказват, че когато красавицата се запилее с поредния мъж, оставя децата си на произвола на съдбата за по една седмица. И ако те, съседите, не им подават по коричка хляб, дечицата отдавна да са се преселили в Отвъдното. Пример за това е тригодишната сестричка на мъртвото пеленаче, която е на път да я последва, защото килограмите й са като за едногодишно дете, а кожата на телцето й наподобява пергамент. “Огън да гори такава майка”, пустосва съседка, която се представя с името Роза. /БЛИЦ