Четирима души загинаха при тежка катастрофа, станала на пътя Карнобат - София снощи около 21,45 часа на около 10 километра западно от града.
След удар в дърво лека кола се е запалила и четиримата пътници в нея изгарят.
Автомобил „Опел Вектра” с бургаска регистрация вероятно управляван от 32-годишен неправоспособен водач е изпреварил неправилно и е изгубил контрол над автомобила. Това е причината колата да се удари в дърво. От удара колата се е възпламенила и е изгоряла изцяло. По първоначални данни загиналите са шофьорът на автомобила и неговите спътници – 36-годишен мъж, 21-годишна жена и 16-годишно момиче.

Предстоят допълнителни процесуално-следствени действия за доустановяване на самоличността на загиналите.
При друг тежък инцидент един човек загина, а трима са в тежко състояние. Катастрофата е станала във варненското село Старо Оряхово около 22,30 часа снощи. Лекият автомобил, в който са се движили пострадалите, се е блъснал в ограда. Пострадалите са настанени в шокова зала на болница „Св. Анна” във Варна.
Тази сутрин отново на пътя за Варна след разклона за село Слънчево е катастрофирал друг автомобил. Инцидентът е станал в 5,40 часа. В колата са пътували жена на 43 години и 3-годишно момченце. Те също са настанени в шокова зала на „Св. Анна”-Варна. Предполага се, че жената, която е шофирала, е заспала по време на движение, което е причинило инцидента. /БЛИЦ