Ексченгето, дясна ръка на Пламен Галев - Владимир Ангелов-Стъклето, началник на кметското звено “Опазване на общинската собственост и чистотата”, преби стрийптизьорка в Дупница по време на еротичния й танц. Това съобщава благоевградският в. "Струма".
Насилието е извършено в бар “Елдорадо” на жк “Бистрица” минути след като Ангелов ласкаво погалил по задника момичето. Инцидентът е станал след полунощ пред стотици свидетели, но случаят не е регистриран в полицията.

Пострадалата е столичната хубавица Иванка Захариева, която се слави със зашеметяващо тяло и предизвикателно пластични движения на пилона. Тя изкушила Ангелов, който не се сдържал и я попипал по полуголия й задник.

Танцьорката, която работи на принципа “Гледай, но не пипай”, опитала да се защити с думите: “Селянин, простак”. “Гордата” кръв на общинския чиновник на кмета Атанас Янев Стъклето обаче кипнала и той й нанесъл здрав кютек. Столичанката не знаела, че си има работа с човек на Галевите, нито предполагала, че няма кой да я защити. /БЛИЦ