Чрез бой до премазване шестима пълнолетни в Приморско са решавали възникналите проблеми заради пътния трафик, предаде кореспондентът на БЛИЦ в Бургас.
Тази нощ около 00.20 ч. в РПУ Приморско е получено съобщение за възникнал инцидент на ул. "Иглика" в града, при който четирима младежи от Приморско на възраст между 22 и 26 години, придвижващи се с лек автомобил "Сузуки Витара", с бургаска регистрация, са били нападнати от двама непознати мъже, които слезли от лек автомобил "Митцубиши Колт", със софийска регистрация.
Непознатите предизвикали сбиване, в резултат на което е счупена ръката на 23-годишния Д.И. от Приморско, като са му откраднати мобилния телефон и ключовете за собствения му лек автомобил. Останалите трима младежи - Д.К., 22-годишен, С.Б., 24-годишен и брат му - К.Б., 25-годишен заявили пред полицейските служители, че от сбиването е повреден и лекия автомобил, с който са се придвижвали - споменатия по-горе "Сузуки Витара".
В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на РПУ Приморско е установена самоличността на двамата мъже, участвали в сбиването. Това са 38-годишният С.С. от Самоков, с настоящ адрес в Приморско и брат му - В.С., 37-годишен от Самоков, с настоящ адрес в Бургас, който е управлявал и автомобила "Митцубиши Колт".
С.С. е настанен в МБАЛ Бургас с две прободни рани в областта на корема, а брат му също е приет в бургаската болница с разкъсно-контузни рани по главата и разклатени зъби. По нареждане на прокурора, всички участници в инцидента са изпробвани за алкохол с дрегер, който е отчел за С.С. - 1,90 промила, а за В.С. - 1,80 промила (по-възрастните мъже с "Митцубиши"). За останалите лица пробите са отрицателни. Причините за инцидента са неразбирателство във връзка с пътния трафик. /БЛИЦ