Двама пострадаха при тежък пътен инцидент край Сандански. Катастрофата стана на борсата на Е-79 при разклона за село Дамяница, предаде struma.bg.

Семейство от Петрич с малко дете пътували в посока Сандански, когато на борсата край курортния град колата им била засечена от изскочил на пътя от трактор, управляван от 82-годишния Стефан Костов от санданското село Дамяница. 

При удара колата била смачкана до неузнаваемост, коментираха свидетели на ПТП-то.

На мястото веднага пристигнали две линейки, които транспортирали пострадалите – водача на трактора и петричкото семейство – 40-годишния Васил Костадинов, 33-годишната му съпруга Мариана Джаджева и 6-месечното им момченце, което било в кошче на задната седалка. 

Малкият юнак е жив и здрав след пътния инцидент, казаха от полицията, но майката, която се возела на предната седалка до шофьора, имала болки в главата и почти не виждала с едното око. Тя е настанена за лечение в неврологично отделение на болницата. 

Съпругът й Васил е прегледан от специалистите, направен му е скенер на главата, след което е освободен за домашно възстановяване.

Трактористът Стефан също е пострадал, той имал контузии по главата и в момента се лекува също в неврологията на санданската болница.

По случая започна досъдебно производство.

БЛИЦ припомня, че малко по-рано днес от МВР излязоха с кървави данни за двама загинали и над 30 ранени при катастрофи, станали през изминалото денонощие в страната.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!