Детето, оцеляло в зловещата катастрофа край Долище, при която загинаха две жени, се нуждае от средства за лечение и рехабилитация, съобщи  Varna24.bg. 


Момчето е в будна кома, става ясно от зов за помощ, публикуван от Спортен клуб по кикбокс и муай тай - БОИЛ Варна в групата Виждам те КАТ-Варна. Ето какво гласи той:

"Иван Добромиров Тодоров е на четиринадесет години. Той е възпитаник на Спортно училище " Георги Бенковски " гр. Варна, състезател и шампион на СКБИ" БОИЛ ".

На 17.06.2019 г. той претърпя тежка катастрофа с две жертви, в който Иван се пребори за живота си, но остана в будна кома.

Той се нуждае СПЕШНО от средства за лечение и рехабилитация. 

Нека да подкрепим Иван и близките му в тежката битка!!!

Всеки, който има възможност нека да помогне!!!

IBAN: BG 72TTBB94001527219179

BIC: TTBBBG22 

Титуляр по сметка: Добромир Емилов Тодоров

Катастрофата стана в района на военно поделение край Варна, близо до Т-образно кръстовище с пътя за с. Долище. В катастрофата загинаха две жени, по непотвърдена информация майката и бабата на момчето. 

Според първоначалната информация, са се сблъскали л.а. "Сеат" и т.а. "ДАФ". Вследствие на инцидента две жени от лекия автомобил загиват на място. Установено е, че става въпрос за 42-годишна варненка и за 64-годишната й спътничка. Детето бе отведено в реанимация на МБАЛ 4Св. Анна4 в изключително тежко състояние, със съчетана травма и опасност за живота. 

По случая има образувано досъдебно производство.