Пътна полиция съветва водачите да шофират внимателно, като се съобразяват с метеорологична обстановка и пътните условия.
 

Два автомобила са самокатастрофирали на автомагистрала "Тракия", в платното посока София, през последните два часа. И при двата инцидента няма пострадали хора, нанесени са единствено материални щети.
 
Първата катастрофа е възникнала минути след 9 часа при 49 км, в участъка между тунела "Траянови врата" и разклона за Костенец, където лека кола се е ударила в разделителната мантинела.
 
Идентичен удар е претърпял автомобил около час по-късно при 64 км, на територията на област Пазарджик. След предприети бързи действия двете превозни средства са изтеглени от пътното платно и не пречат на движението.
 
От полицията апелират: Шофирайте разумно и със съобразена с пътната обстановка скорост! Спазвайте дистанция, която ще ви позволи да реагирате адекватно при евентуална рискова ситуация.

БЛИЦ припомня, че смъртоносна катастрофа стана на път Е-70. Малко след това меле със загинал се разигра и край Панагюрище.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!