С каква скорост е шофирал куриерът на „Спийди” – 35-годишният бургазлия Георги Христов, за да предизвика толкова тежка катастрофа край Маринка. Това установяват специалистите, след като оглеждат сериозните щети по „Ауди”-то.
Колата буквално е разцепена на две, ударът е понесен от страната на пасажерската седалка, където е пътувала 63-годишната Хатче, майката на 22-годишната шофьорка, пише "Флагман". 


Това е бусът на куриерската фирма, шофьорът му е изпуснал контрола за секунда и се е забил в аудито

Жената е издъхнала на място, а младата водачка и бебенцето й се разминават на косъм, но са в болницата в изключително тежко състояние.


63-годишната Хатче е загинала на място

Детенцето е пътувало точно зад шофьорската седалка и това го е спасило от сигурна смърт. По-всяка вероятност водачът на куриерския бус, пътуващ в от Маринка към Бургас е изпуснал за секунда контрола - волана, но е карал с прекалено висока скорост, навлязъл е в насрещното платно и засякъл „Ауди”-то, блъскайки се във дясната му половина.


Това е представител на куриерската фирма, той отказа коментар

На местопроизшествието все още са експертите, които оглеждат внимателно периметъра. Преди минути пристигна и представител на фирма „Спийди”, но той отказа коментар. Шофьорът - Георги Христов е в болница, но без опасност за живота.