Джипът БМВ Х 5, в който загина красавицата Асиана Митева вчера, е собственост на Радка Ч. Колата е регистрирана в Разлог, но собственичката й живее в Благоевград.
Семейството има бизнес със строителни материали и строителна фирма, на която управител е съпругът на Радка. Според източници на struma.com.,  Асиана тръгнала с джипа от София вчера около обяд. Пътувала в посока Благоевград. Предполага се, че е бързала за някъде, но мистериозно колата се връща обратно към София. Предполага се, че се е срещнала на пътя с някого за броени минути и е потеглила обратно към столицата, когато е станало пътното произшествие.

Припомняме, че бившата управителка на Бедрум и Маскара, манекенката Асиана Митева изтърва управлението на джипа и се преобърна край пътя, по време на ПТП-то тя е изпаднала от колата и загина на място. Смъртта и срази светските среди,където тя е известна. Имала е много приятели и познати в Благоевград, тъй като е работила в заведения на благоевградчани в София, за което вече ви съобщихме.