22-годишното момиче от Варна, което пострада тежко в зловещата катастрофа по бул. "Левски", е стабилизирано и може да се каже вън от опасност. Това съобщава Varna24.bg, цитирайки шеф на Реанимацията в МАБЛ "Св. Анна" д-р Валентин Власаков. 

За съжаление младите мъже, с които варненката е пътувала, все още са между живота и смъртта и за тях не могат да се дадат никакви прогнози към момента, допълни д-р Власаков. Той не пожела да коментира какви точно са травмите на младежите, стана ясно само, че са изключително тежки. 

Припомняме, че зверското меле по бул. "Левски" стана в събота вечер около 22:00 часа, в района на кръстовището с ул. "Струга".

Водачът на л.а. "Пежо" (25 г.) от Сливен, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС и се блъска в стената на пасарелката до стадион "Спартак". 

Вследствие на инцидента мъжът и неговите спътници - жена на 22 г. от Варна и мъж на 26 г. от Сливен, са пострадали тежко, настанени са за лечение в Реанимацията на МБАЛ "Св. Анна" с опасност за живота.

По случая има образувано досъдебно производство.