Катастрофата с "Мерцедес"-а на прочулия се като ловец на бежанци Динко от Ямбол не е била причинена от него, пише Glas.bg. На шофьорското място не е бил той, а негов приятел, който обаче също се казва Динко.

Инцидентът със златния "Мерцедес" стана в събота, когато камион със зърно удари колата на Динко в района на нивите на главния път Ямбол - Сливен.
 

От сблъсъка предницата на S-купето бе смачкана, а Динко се озова в болница. Според информациите ямболията е бил приет с проблеми с дишането. Не е известно обаче състоянието на неговия адаш и друг участник в катастрофата.

Лъскавата лимузина, за която кошмарът на бежанците твърди, че е броил 350 бона, също е с доста смачкана предница. Според сметките на майстори тенекеджии, коментирали щетата в социалните мрежи, ремонтът ще струва поне 50 хиляди лева.

Пред Glas.bg от сливенската болница МБАЛ "Д-р Иван Селимински" обясниха, че Динко Вълев не е бил настаняван в тяхното здравно заведение. Същото отговориха и от ямболската болница "Св. Пантелеймон". Така се оказа пълна мистерия къде е в момента Динко и търсил ли е изобщо лекарска помощ.

Последната изява на татуирания като папуас здравеняк беще в началото на юни, когато се похвали във Фейсбук как вади излетял в канавката тир с огромна машина.

Днико притежава танк и БТР, които често използва като Пътна помощ при издърпването на обърнати коли при катастрофи.