Естрадната легенда Васил Найденов ще ходи на рентген след катастрофата, която преживя на автомагистрала "Тракия" вчера следобед.

Певецът се отърва леко - само с контузия на коляното, и заради това ще отиде да му видят краката. На място е пристигнал екип на Спешна помощ, предложили са му хоспитализация, но звездата е отказала.

Гореща новина за катастрофата с Васил Найденов!

Инцидентът е станал около 14:40 ч. в района на 43-ия км, в посока Бургас. Сигналът за пътнотранспортното произшествие е подаден на телефон 112 в 14.40 ч. Големият музикант е пътувал за поредното си участие в Бургас, когато е станал ударът. Той е наранил по-силно колената си и леко главата.

Няма други пострадали. "Болят ме краката - не много, но се усеща една неприятна болка", казва изпълнителят на хита "Със сто километра в час пак съм номер едно", цитиран от "Телеграф".

Вдясно до автомобила на Васко Кеца се е движил камион, а пред тях "Мерцедес". Шофьорът набива спирачки, за да избегнат удара, колата със звездата се е сблъскала в камиона.

Извънредно! Васил Найденов катастрофира!

"Нямаше как да се избегне ударът. Най-важното е, че сме живи и здрави", заяви Найденов. За късмет щетите са само материални. Автомобилът е сериозно пострадал.

"Да се надяваме, че застрахователите ще платят щетите", добави той.

На мястото веднага е пристигнал екип на на Пътна полиция. Съставили протокол, снели обяснения. Автомобилът не е шофиран от него, той се е возил на предната седалка.

Васил Найденов бил категоричен, че въпреки неприятния инцидент, няма да отмени ангажимента си. Веднага след сблъсъка заминал с друга кола за Бургас.