Всички пострадали са в стабилно състояние. Най-тежко е пострадал шофьорът на автобуса - 64-годишен мъж. Той е със счупени лява и дясна подбедрица. Подготвя се за операция, обясни на извънреден брифинг здравният министър Кирил Ананиев, предаде  bTV.

Осем души остават в болница след вчерашната катастрофа между ТИР и автобус на магистрала "Хемус". Продължава изясняването на причините за катастрофата.

Две версии за зверската катастрофа с автобус и ТИР на АМ "Хемус"

48-годишна жена е настанена в болница "Света Анна". Тя е с лицево-челюсти наранявания. В стабилно състояние е и също предстои да бъде оперирана, стана ясно от думите му.

В „Пирогов” са постъпили четирима души – трима са с леки травми, обработени са и са освободени веднага. В болница „Царица Йоанна” са постъпили мъж и жена. Те са с охлузвания и също са освободени.

6 линейки фучат по АМ "Хемус" към мелето с автобус и ТИР

„През почивните дни преминаха 28 катастрофи през „Пирогов”. Настанени са осем пациенти – четирима в неврохирургия и четирима в травматология. Дежурствата бяха тежки през тези почивни дни. Преминали са повече от 2000 души, а са останали за лечение 400”, обясни шефът на „Пирогов” Асен Балтов.

Двамата апелираха хората да шофират внимателно.