Ванеса Георгиева е приятелка с трагично загиналата мениджърка на клуб "Маскара" Асиана Митева. Черната вест буквално е съсипала красавицата, която е една от звездите в уеб сериала "Апартамент 404".


Ванеса Георгиева


Както БЛИЦ писа, 29-годишната Асиана Митева загина, след като излезе с мощния си джип от магистрала „Струма”. Трагедията се е разиграла в съботния следобед на разклона за град Бобошево. Катастрофата е станала в платното в посока Дупница при 72-и километър, където между пътя и канавката няма мантинела. През последните години Асиана къса с моделството, но отново се движи в светските среди. Работила е като пиар на Румънеца и Енчев, а също така е била и управител на "Бедрум". От "Фейсбук" профила й става ясно, че е била и мениджър на клуб "Маскара".


Трагедията е огромна! Красавицата Асиана оставя сираче - бебе на 5 месеца 

Ванеса е била близка със загиналата и не може да повярва, че подобна ужасяваща смърт я е застигнала. Георгиева сложи жалейка вместо профилна снимка в социалната мрежа и добави кадър с покойната Асиана.

Приятелите на красивата Асиана Митева потънаха в скръб, не могат да повярват в трагичния й край 

На стената й пък можем да видим сърцераздирателен пост, в който красавицата моли Митева да я чака, защото тя идва при нея.

"КРЕЩЯ! И ПЛАЧА! И МРАЗЯ! ВСИЧКИ! ЗАЩОТО НЕ СА ТЕБ! ИДВАМ МИЛА МОЯ! ЧАКАЙ МЕ! ПЪТУВАМ! ДА ТЕ ХВАНА ЗА РЪКАТА! ОТНОВО! ЗА ПОСЛЕДНО!"