На косъм от нелеп инцидент се размина една от репортерките на bTV Дани Атанасова. Тя се включи ранно сутринта от Сливен, за да предаде протеста, свикан от местните цигани в защита на британския педофил Даниел Ериксон-Хъл.

БЛИЦ припомня, че преди дни стана ясно, че той е избягал от Великобритания и се е скрил именно в циганската махала на града.

Вчера стана ясно, че Даниел е арестуван. Заради това пък циганите от Сливен излязоха на импровизиран протест, на който се събраха десетиха души, които твърдяха, че педофилът бил добър човек и учител.

Репортерката на bTV реши да се присъедини към тях, но пресичайки улицата по пошеходна пътека изобщо не видя каква опасност я грози.Заради живото включване Дани реши да пресече улицата без дори да се огледа. Така за малко щеше да бъде пометена от червения джип. За щастие шофьорът спря на време, а тя се оправда с думите "Аз само да мина".Вярно, че репортерката пресичаше на пешеходна пътека, но все пак и малките деца са наясно, че преди да се пресече улицата трябва да се огледаш.