Вчера в столицата стана зрелищна катастрофа. Тежкото меле стана на столичния булевард „Цариградско шосе“ близо до двореца „Врана“.

Лек автомобил „БМВ“ се вряза в светофар, малко преди отклонението за магистрала „Тракия“ в посока Пловдив.

Цялата предна част на колата бе смачкана. 

Малко след тежкото меле бе съобщено за един ранен. Оказа се, че това е джигитът, забил по неясни причини баварското си возила в стълба.

Освен това стана ясно, че младежът далеч не е сериозно пострадал, но пък за сметка на това е горд от „шофьорските му умения“.

„Друго си и е да се селфиш след ПТП“, това написа Надежда Дойчева във фейсбук групата „Забелязано в София“. Жената уловила шофьора как гордо си прави снимки пред смачканата му кола, която се вряза в стълб, а цяло щастие бе, че на тротоара не е имало пешеходци, които да станат невинни жертви на „шофьорските му умения“.

Под поста на жената се появи и самото кърваво селфи на младежа.

Под въпросната скандална снимка обаче заваляха куп коментари по повод неадекватната „гордост“ на джигита. Ето част от тях: „Как се хили малкия олигофрен“; „Селфито било за неговите приятели. Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение“; „Като за доказателство... Чудо!“; „Наде мерси, че го качи, та да видим убаво случката от първа ръка! Hail BMW!!!“; „Е... не е ли пич?“.

Появиха се и „защитници“ на джигита, които обясниха какви точно били причините за инцидента, който по думите им просто изглеждал тежък, но не бил такъв.
На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света