Трета линейка за денонощието в столицата, както и автобус на градския транспорт са катастрофирали в София. Това съобщиха пред БЛИЦ очевидци на двете произшествия станали по късна доба.

Според информацията, линейката се е сблъскала с лек автомобил между ул. "Козлодуй" и бул. "Княгиня Мария Луиза". Засега няма данни за пострадали при инцидента. На място е пристигнал екип на полицията.

Катастрофата с автобуса на градския транспорт е станала на бул. България, близо до ул. "Васил Стефанов", в посока към центъра на столицата. Според думите на очевидеца, тежката машина се е блъснала в стълб.

На мястото на произшествието са пристигнали полиция и пожарна. Шофьорът на автобуса е пострадал и е закаран в болница. Пристигнали са и служители на аварийната служба на столичния градски транспорт като автобусът е бил издърпан.

Припомняме ви, че във вторник, 27 октомври, станаха още две катастрофи с линейки. При едната, на "Орлов мост" в София, са се сблъскали отново линейка и лек автомобил. В спешния автомобил е имало фелдшер, който се почувствал зле. При втория инцидент с линейка лекар е със счупени ребра.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!  

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света