Синът на бившия шеф на ДАИ-Враца Николай Аврамски – Мартин, катастрофира преди минути, съобщава BulNews.bg. Младежът бе пометен от „Мерцедес“, минал на червено. 

Инцидентът е станал на кръстовището на влизане в жилищен комплекс „Дъбника“, до кафене „The Face”. Мартин Аврамски шофирал учебна кола на семейната автошкола „Дани Кар“.

Той идвал откъм комплекса и продължавал направо. В този момент откъм Оряховско шосе идвал „Мерцедес“ с врачанска регистрация, който продължавал в посока КАТ и натресъл учебния „Опел“.

При сблъсъка е пострадало младо момиче. То е пътувало в „Мерцедес“-а и се оплакало от болки в корема. Откарано е с линейка към врачанската болница за преглед.  

И двамата шофьори твърдяха, че са минали на зелен светофар. Изпратеният на мястото екип на полицията обаче поискал записите от охранителните камери в близкото кафене. От тях станало ясно, че виновен за катастрофата е шофьорът на „Мерцедес“-а. Пробите за алкохол и на двамата участници в ПТП-то са отрицателни. 

При жестокия удар колите са се завъртели и са препречили пътя към КАТ. Движението е затруднено, докато униформените документират случая. 
Бащата Николай Аврамски нашумя през декември миналата година, когато бе спипан да кара с 1.82 промила алкохол във Враца.