Лек автомобил BMW със софийска регистрация е ударил двама пешеходци и две коли в ромската махала в Пловдив, съобщава Trafficnews.bg. Шофьорът е напуснал местопроизшествието и в момента се издирва от полицията.

В следствие на катастрофата двама души са в болница. Инцидентът е станал на ул. "Батак" в в района на училище "Пенчо Славейков", намиращо се в Столипиново. 

"Всичко стана много бързо. Караше с бясна скорост. БМВ-то удари първо един възрастен човек, след това се заби с две спрели коли, удари леко още един човек и напусна махалата с бясна скорост", разказаха очевидци на инцидента. Според тях шофьорът на колата е бил под въздействието на наркотици. 

"Беше млад мъж с качулка, а в колата имаше още двама. Полицаите ни казаха, че BMW-то е изоставено на някаква улица, а мъжете са взели такси. Издирват ги", посочи още един от свидетелите на инцидента. 

Единият пешеходец възрастен мъж е откаран в болница с наранявания, а другият ударен човек е прегледан на място и състоянието му е добро. Материални щети има и по двата автомобила, които са били спрени и празни по време на удара. 

На мястото на инцидента има няколко полицейски автомобила. Ситуацията в махалата е спокойна. 

 


 


 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!