Дамата Марион Клайн е станала свидетел на катастрофата на бизнес самолет в Германия, отнела живота на една от най-богатите жени в Русия и съсобственик на авиокомпания S7 Наталия Филева.


Една от най-богатите жени в Русия е загинала в авиокатастрофата в Германия (СНИМКИ/ВИДЕО)Извънредно! Самолет се разби в Германия! Собственичка на авиокомпания и баща ѝ загинаха (СНИМКИ/ВИДЕО)

"Самолетът падна и веднага експлодира. Беше огнена топка. Съпругът ми стоеше по-близо, видя повече, той стоеше близо до оградата, тъй като той работи там. Бяхме толкова шокирани, такъв пламък! Всичко беше погълнато от пламъци, обадихме се на спасителната служба, пожарникарите пристигнаха точно там.

Черна прокоба! Двама полицаи са загинали напът към катастрофата с известна милионерка

Ние стояхме на този парцел, всички видяхме, някак си се хвърли във въздуха над дърветата, после се срути и падна. В неделя хората обикновено ходят тук, слава богу, че на полето нямаше работници, те обикновено идват час по-късно. Обикновено там хората разхождат кучета и карат колела. Млад мъж падна от мотопед, той беше в шок.", разказа пред журналисти Клайн. 

Както е известно, самолетът се разби в района на немското летище Егелсбах при кацане. Полицията съобщи, че сред жертвите, освен Филева, са още двама руснаци, включително и баща й Валери Карачев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!