60-годишна жена е загинала при жестоката катастрофа на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград. Както БЛИЦ съобщи, катастрофата стана около 14 часа днес преди отбивката за село Ребърково.    

Лек автомобил „Шкода“ е идвал от София, когато внезапно е навлязъл насрещното движение и се е забил челно в камион „Мерцедес“, натоварен с пелети. 

Колата е управлявала около 60-годишна жена, която е загинала на място. До нея е пътувал възрастният й баща, който за щастие се е разминал без сериозни наранявания, пише bulnews.bg.Свидетели на мелето казват, че жената е била неадекватна и е карала на зиг-заг. Цялата предница на „Шкода“-та е смазана до неузнаваемост. Камионът също има значителни материални щети на предната лява страна.Водачът на камиона сподели, че се е опитал да избегне удара, но колата буквално го е връхлетяла и не е имало какво да направи, за да предотврати фаталния сблъсък.На мястото има полиция, пожарна, линейка, служители на АПИ и Гражданска защита.Местопроизшествието прилича на военно поле, като движението през тази част на главния път е напълно блокирано. Пътуващите за София могат да използват пътя през Искърското дефиле, а тези, които пътуват от столицата към Враца изчакват на място.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!