Един човек е загинал при катастрофата на път Ботевград-Врачеш, а друг е откаран за преглед в лечебно заведение, съобщава "Фокус", позовавайки се на пресцентъра на МВР.

Сигнал за инцидента е получен около 17.45 часа. Лек автомобил се е обърнал по таван, като няма други участници в катастрофата.

Извършва се оглед на място и се изясняват причините за инцидента.


Снимка: balkanec.bg

Движението по път I-1 Ботевград – Врачеш в района на Ботевград, при км 195,е  временно ограничено. Всички автомобили изчакват на място.


Снимка: balkanec.bg

Алтернативният маршрут е през Ботевград и после по път I-3 Ботевград – Врачеш, съобщават от АПИ. Според неофициална информация, джип е пътувал от Врачеш в посока Ботевград. Той се ударил в задната част на кола, която била пред него, след това последвал удар в дърво, след което джипът се преобърнал. На място е загинал шофьорът - мъж на около 40-45 години, пише botevgrad.com.
В момента се очаква група от София, която да направи оглед на местопроизшествието.Движението по пътя  Ботевград- Врачеш е спряно, а целият трафик е пренасочен по обиколен маршрут.По данни на balkanec.bg, загиналият е ветеринарен лекар, от село Врачеш.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ