Тежка катастрофа в района на софийското село Кокаляне. Кола е изхвърчала от пътя и е паднала в дълбока пропаст. В района вали сняг.

Инцидентът е станал на около 5 км от селото в посока Самоков. Шофьорът на видима възраст около 60 години се е опитал да излезе от дерето. Стигнал е до шосето, но е починал на място.

По непотвърдена информация мъжът е имал сърдечно заболяване, така че не се изключва причината за инцидента да е именно тази. Самоличността му се изяснява, тъй като в него не е имало лични документи,.

Изясняват се причините за инцидента уточнява Нова телевизия.

„Мъж е починал, след като автомобилът му е паднал в дере край село Кокаляне. В 16.24 часа е получен сигнал и към мястото веднага е изпратен екип на „Спешна помощ“. Лек автомобил BMW се е преобърнал в дере на един километър след село Кокаляне в посока Самоков. Шофьорът е починал на място“, това заяви говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) – София Катя Сунгарска, цитирана от Фокус.

БЛИЦ припомня, че подобна зловеща катастрофа с фатален край се разигра по-рано днес и край Смолян.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!