29-годишният врачанин, загинал в жестоката катастрофа на пътя между Бургас и Варна в неделя рано сутринта, се казва Иван Трендафилов, пише "Конкурент". Както БЛИЦ съобщи, той управлявал мотор „Хонда“, отклонил се от пътя се и забил с висока скорост в мантинелата

Тежко ранен е возилият се отзад 28-годишния Марио Маринов от Бяла Слатина. Спътникът, с откъсната дясна ръка и с опасност за живота бил приет в бургаската болница. По-късно пострадалият бил транспортиран за столичния институт „Пирогов“.

Загиналият и тежко раненият били сезонни работници в Несебър и тръгнали за родния си край след като приключили ангажиментите си по морето. Според бургаската полиция собственик на потрошения мотор пък е Петър Стойчев от Несебър. Тепърва се изяснява каква е връзката между него и врачаните и дали японската машина е била взета от тях с негово знание.

Причините за инцидента все още се изясняват, но съдейки по травмите на младите мъже и щетите по мотоциклета, който е напълно унищожен, става въпрос за несъобразена скорост и загуба на контрол при остър ляв завой.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!