Завоите на смъртта край с. Тича отново припомниха за опасното си съществуване. При несъобразена скорост с пътните условия  BMW  с ямболска регистрация при излизане от десен завой поднася и загубвайки управлението напуска пътното платно, хвърляйки се в 15-метрово дере. На мястото на инцидента 36-годишният водач разказа за екстремната случка, пише KOTELNEWS.
„Не се движехме с голяма скорост най-много със 70 км/ч. Но на излизане от завоя колата поднесе, успях да я овладея, но когато влязох в банкета, там имаше голяма купчина с пръст. Предницата силно се удари в нея, отскочихме, завъртяхме се отново и паднахме в дерето със задницата напред”, каза той.


katastrofa BMW Ticha Kotel 5

В автомобила отпред е пътувала и жена, която от удара е получила сериозна контузия в областта на главата. Без опасност за живота, контактна и в съзнание, по спешност е откарана в Сливен за лечение.

Животоспасяващо и за двамата е било използването на предпазните колани. За късмет на пасажерите на близо метър от края на дерето колата се е спряла в две габрови дървета, което не е позволило возилото да падне в и без това придошлата река от целодневния валеж.

Пътуващите в автомобила заедно с още няколко коли са пътували за село Тича, където в къща за гости е трябвало весело да отпразнуват в приятна компания празничен повод. На километър от селото във фаталните завои статистиката на ПТП за този изключително опасен участък добави поредният тежък инцидент, завършил за щастие без жертви. За кратко движението за тежкотоварните автомобили беше затворено, за да може специализираният автомобил на "Пътна помощ"-Котел да извади от пропастта смачканото возило.   

katastrofa BMW Ticha Kotel 2

katastrofa BMW Ticha Kotel 3

katastrofa BMW Ticha Kotel 4

katastrofa BMW Ticha Kotel 6