Снощи около 21:15 часа  на АМ «Хемус» в района на Летище Варна, 23-годишният водач на «БМВ», поради несъобразена с пътните условия скорост, застига и блъска друго «БМВ».

Вследствие на инцидента са пострадали четирима души – двамата водачи, пътник от втория автомобил (38 г.) и дете. Всички са прегледани и освободени с контузни наранявания, няма опасност за живота им, пише "Петел".

Общо 7 са пострадалите при пътни инциденти във Варна вчера. 

Около 13:25 часа на кръстовището на бул. «Осми Приморски полк» и бул. «Чаталджа» водачът на «Рено» Л.Ц. (68 г.) от Варна, по време на движение, поради неспазване на предимство и преминаване на червен забранителен сигнал на светофарната уредба и става причина за удар с «Опел».

Вследствие на инцидента мъжът получава комоцио и контузни наранявания. Пострадал е и пътник от втория автомобил (21 г.), който също е получил контузии. Двамата са прегледани и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

Около 13:30 часа, на ул. «Девня», 18-годишният водач на  «Мицубиши», поради несъобразена с пътните условия скорост, застига и блъска  «Шевролет». Вследствие на инцидента пътник от първия автомобил (76 г.) е получил контузни наранявания и комоцио, прегледан е и настанен за наблюдение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!