Популярният лидер на ГЕРБ Илиян Геров от Благоевград, общински съветник и председател на партията в град Бобошево, нанесе удари на съпартийника си, бивш председател на Общинския съвет в градчето, кандидат за кмет от отминалите частични избори и действащ местен депутат, Стоил Паргов. Инцидентът станал на централния площад в 19,15 ч. в четвъртък вечерта, съобщава в. "Струма".
"Влизах в магазина в центъра на Бобошево, за да си купя вестник. Качих се в колата и внезапно до мен спря колата си Илиян Геров. Слезе и заяви: Излез да се бием.  Започна да ме дърпа за якето през отворения прозорец. Аз се задърпах: Остави ме, не ме пипай, не се занимавай с мен. Това продължи около десет минути. Успях да запаля колата и тъкмо да потегля, той ме удари в лицето. Изподран съм от ноктите му целият, включително и по лицето", разказва потърпевшият.  "Ще те пречукам, няма да ровиш в сделките ми", заплашвал Геров. 
На няколко места ме одра, показа белезите си Стоил Паргов, но отказал да бъде фотографиран заради унизителната ситуация. Пострадалият подаде жалба в полицията. /БЛИЦ