19-годишен младеж е паднал от терасата на 11-ия етаж на блок, намиращ се на ул. „Оборище” №95 в Бургас. Инцидентът е станал тази нощ, малко след 02:00 часа. Момчето е починало на място, съобщава Флагман.бг.

Младежът, който рано тази сутрин е сложил край на живота си, е 19-годишният Симеон Кобарелов. Той е абитуриент от ПГМЕЕ в Бургас.  


Около 02:00 ч., в разгара на купона, организиран от група приятели, Симеон се скарал с любимата си и по необясними до момента причини това довело до взимането на фаталното решение.

Без да бъде забелязан от някого от компанията си, младежът излязъл на задната терасата и без да мисли много, се хвърлил през парапета.

Той е полетят от повече от 28 метра и се е приземил на асфалта. Ударът в земята е бил фатален за 19-годишния бургазлия, младежът не е имал шанс да оцелее. Около 10 минути след скока на място е пристигнала линейка и полицейски екип от Първо РУ.

Униформените отцепили района, а медиците просто констатирали смъртта на Симеон. Момчето живеело в съседен блок. Полицията все още разследва случая, разпитват се и приятелите на загиналия, които са в шок от случилото се.

По-късно днес ще бъде извършена аутопсия, която ще покаже дали в кръвта на младежа има наличие на наркотици или алкохол, което би могло да обясни прибързаното решение на 19-годишния бургазлия да сложи край на живота си.

Според източници Симеон Кобарелов се раздалечавал от тийнейджърите, които употребяват наркотици. Той бил спортна натура и харесвал уличния фитнес.

Симеон се хвърлил от задната тераса на високия блок, приятелите му дори не забелязали
Районът около инцидента все още е отцепен.
Снимки: Флагман бг