Заради несъобразена скорост 20-годишен шофьор прати спътниците си в бургаската болница с множество контузии, за късмет - без опасност за живота.
Около 6 часа тази сутрин по пътя Царево – Ахтопол, влизайки с висока скорост в десен завой,  20-годишният М.К. от Хасково преобръща колата, «Ауди А 8», със софийска регистрация, извън пътното платно. Пострадали са возещия се на предната дясна седалка П.Г., 23 годишен, и Т.А., 22 годишен, който е бил отзад, и двамата от Димитровград. Младежите са откарани в МБАЛ Бургас с множество охлузвания и оплаквания за болки в гръдния кош, без опасност за живота.
Около 8.10 ч. бургаската полиция е регистрирала още една катастрофа - между таксиметров автомобил «Дачия логан», управляван от 65 годишния Н.С., и л.а. «Фолксваген голф»,  управляван от 25 годишния С.Г., от Бургас. Двата автомобила се сбллъскали на улица «Струга», на около 10 м след автобусната спирка в посока МБАЛ Бургас . За медицинска помощ са били откарани водачът на таксиметровия автомобил – Н.С. , който получил порезна рана на главата, пътуващата на задната седалка в таксито жена – З.П., 23 годишна от Бургас, получила контузия на главата,  и пътуващата в лекия автомобил «Фолксваген» на задната седалка – А.К., 58 годишна от Бургас, която е имала фрактура на 12-тия прешлен и е настанена за наблюдение в МБАЛ Бургас без опасност за живота. /БЛИЦ