Тялото на убито 3- момиченце е намерено днес скрито в сеновала на дома си във врачанското село Косталево, съобщиха от Областна дирекция на МВР във Враца.
Детето било в неизвестност от близо месец, но родителите давали различни обяснения за отсъствието му. Най-вероятно то е починало от удари по главата. 
Детето е в неизвестност от около месец. Днес 35-годишният пастрок Антон Митов сам признал за деянието пред полицаите. Митов живеел на съпружески начала с майката на 3-годишната Никол. С тях в къщата живеели 5-годишната й сестра и 9-месечното й братче. И трите деца са от предишен брак на майката, която се заселила в дома на Митов преди около 3 месеца.
Съседите твърдят, че често ставали свидетели на скандали, които Митов предизвиквал след прекаляване с алкохол. Самият той не успял да обясни на полицаите кога точно е извършено убийството.
Антон Митов разказал как преди около месец към 7 часа сутринта ритнал момиченцето в главата и излязъл на кафе. По-късно през деня се върнал, доубил детето и го заровил в ъгъла на плевнята. Убиецът е криминално проявен. И той, и майката са задържани от полицията. /БЛИЦ