Цялото възстановяване трае около два месеца. Тези кучета са ме нападали два пъти. Това заяви в ефира на Нова телевизия Виолетка, която бе зверски нахапана от кучета в Хасково.
"Първият път бях със сина си, водих го на градина. Тогава се разминахме само с уплаха. Детето изпадна в шок и се разкрещя. Този път бях сама. Тръгнах назад по стълбите, спънах се и паднах. Кучетата дойдоха пак при мен", призна Виолета.

"Кучетата са в парк, през който минавам всеки ден. Няма от къде да минем или да заобиколим. Явно общината не си е свършила работата както трябва. Не е решение да махнат кучетата в Димитровград. Тези кучетата постоянно са там. Принципно сутрин са доста агресивни, не знам дали са гладни или им е студено", зачуди се пострадалата.
 

Съпругът на Виолета заяви, че някои хора минават въоръжени из парка с различни предмети.
 

Виолета има два счупени прешлена. Тя трябва да кърми бебето си и затова не може да взима лекарства. "Болките няма как да минат, защото не мога да пия много лекарства. Не знам какво ще правя, но някак трябва да се справя. За мен трябва някак да приберат кучетата и да не ги пускат обратно. Не казвам да ги убиват", казва тя.