Скъпи приятели, днес загубих моя приятел Гошо. Почивай в мир. Обичам те! Този пост на Нелина Филипова в социалните мрежи отпуши поредица от гняв и скръб по безвреме отишлия си 21--годишен Георги Костадинов от Садово.Както БЛИЦ съобщи, вчера Георги, който е студент 3 курс в Техническия университет в Пловдив, сложи край на живота си. Причината е любовна драма. Момчето е имало връзка с Нелина, която обаче охладняла.

Двойката временно била разделена, Георги няколко пъти писал на девойката, но тя не отговаряла. Настоявал за срещи, които все не се състояли. Последно имали уговорка да се видят този петък, но за съжаление студентът не е дочакал това.   

Стана ясно защо се е самоубил студентът Георги, в предсмъртното писмо написал...

Георги е оставил предсмъртно писмо до родителите си, в което се извинява за стореното, но казва, че повече така не може да живее. Баща му го е намерил, прострелян в главата. Оръжието е законно притежавано от бащата, който е военен. Пистолетът е бил заключен в каса, но докато родителите са пазарували, момчето е намерило ключа и е произвело фаталния изстрел. 

Малко след като приятелката му пусна във фейсбук профила си съжаление за загубата на Георги, коментари заваляха към нея и за нея.

Боян Атанасов пише:  И тази нагла пикла с обявления, търсеща внимание от приятелите си. Жалко, че не помисли преди да се е държала толкова арогантно и нагло. Жалко, че не е виждала лабилността в това добро и наивно момче.

Има господ. Ако тази има съвест, ще и тежи, но ме съмнява!
Мир и покой на душата му, нищо в тоя живот не си заслужава този изход.
Татяна Стойчева пък се възмущава: Сега се сетила колко го обича

Денис Радо Гаджеви пишат: Тая пък.....момчето си отиде, тя ся го заобича.В други коментари обаче хората защитават Нелина и не вярват, и се чудят каква вина може да има тя за фаталното решение на младежа. И защо нещата се извъртат така сякаш всяка жена е длъжна да се влюбва във всеки мъж, който изпитва чувства към нея, за да не би случайно той да вземе някакво крайно решение.

Целият град Садово е настръхнал и жали за момчето и за родителите, чиито единствен син е Георги. 

Погребението на момчето ще е утре в родния му град.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!