Двама младежи пребиха свой съученик в Пловдив, а в дъното на драмата стой осмокласничка. Историята се развива в професионална гимназия под тепета.  Нели е 8 клас, а десетокласника Станислав и е гадже. Друг младеж от училището – единайсетокласника Иво обаче, хвърля око на Нели и няколко пъти се опитва да я целуне. Девойката го отблъсква и не споделя с никого това, но в един момент нещата загрубяват и Иво минава нормалните граници като натиска момичето и започва да я целува, съобщава "Трафик".

След неприятната случка Нели решава да сподели на приятеля си, като разказва и на класния си ръководител. Ядосаното гадже решава да вземе нещата в свои ръце и пише на Станислав да се „разберат по мъжки”.

„Разбрах, че Иво е с намерения да го бие и веднага повиках педагогическия съветник. Той поговори с двете момчета, както и с родителите им и нещата уж се успокоиха”, разказва Нели.

Явно обаче успокоението е било само привидно и пред учителите. Няколко дни по-късно Станислав излиза с приятели, а в една от улиците го причаква Иво заедно с негов приятел от Кричим – Юнус. Двамата пребиват момчето.

„Удряли са го с юмруци по лицето, блъскали са го в ограда и са го ритали.  Сега Станислав лежи в хирургиите със счупена ръка и болки в челюстта. Не може да се храни спокойно, а ръката му е подута и счупена”, споделя Нели.

По-лошото е, че историята не свършва до тук и заплахите продължават. Този път са в фейсбук и са от страна на Юнус, който се заканва на Станислав, че другият път ще му счупи и двете ръце.