Очевидци, станали свидетели на тежкия инцидент на "Царигардско шосе" разкриват, че е можело да се стигне и до по-тежък инцидент. Те твърдят, че било страшно, никой не сложил предупредителен знак, че на мястото има катастрофа и няколко коли едвам успели да завият в последния момент.
Ето какво разказва очевидец за инцидента в интернет: "Туарегър е бил аварирал в най-лявата лента. Върхът на простотията. Дори не се сетиха да сложат триъгълник, а камо ли да се опитат да предупредят участниците в движението с жестове и т.н. Просто нямам думи за глупостта на някой хора. Заседяхме се 2 мин покрай колата и през това време един моторист и няколко леки кори се разминаха на косъм с въпросните идоти, но те не та не. Не направиха нищо по въпроса."

"Мдам, този с форда добре го е тунинговал - оранжеви джантички, спойлерче, едно-друго, ама май е позабравил да тунингова спирачките. Като гледам как се е смазала предницата, разликата в скоростите на форда и Туарега е била поне 70-80 км/ч, тоя не е карал бързо, а е летял ниско. Нищо чудно да изкара доста време на легло сега, добре че се е нацелил в здрава машина та най-вероятно само той си е пострадал", коментира друг потребител във Фейсбук.

При инцидента пострада млдият мъж, управлявал Туарега. Той е приет веднага в болница "Св. Анна" и вече е извън опасност за живота. Има счупен таз.