Поради движение с несъобразена скорост с мокрия асфалт катастрофираха двама братя от кърджалийското село Петелово с автомобил „Опел Омега”, съобщиха за БЛИЦ от полицията. По-малкият, 22-годишен брат, които е бил на волана, кара безумно в отсечката между селата Спахиево и Долно Брястово, изгубва контрол над автомобила и изхвърчава от пътното платно.
 До него на седалката е 23-годишният му брат, който е пострадал и е настанен в ортопедичното отделение на МБАЛ – Хасково засега без опасност за живота с фрактура на два лумбални прешлена.
Неразумното каране изигра лоша шега и на четирима 18-годишни ученици от професионалната гимназия по автотранспорт в Хасково. Четиримата идват от Димитровград с лек автомобил „Фиат” и на влизане в Хасково, пукат гума. Автомобилът навлиза в насрещното платно, където за щастие не е имало друга кола. Четиримата тийнейджъри не са пострадали сериозно, казаха от болницата. Фиатът е на сестрата на единия от катастрофиралите и най-вероятно колата е взета без разрешение. Тодорка Николова, БЛИЦ