Гъсти облаци черен дим се носят над пицарията "Мистър Пица", която по-рано днес пламна на столичния бул. „Черни връх”. Огнената стихия, за която първо БЛИЦ съобщи, се разрази след 11 часа днес.

По данни на МВР се е запалил покривът на пристройка на заведение. На мястото са били изпратени три пожарни.По информация на Трафик нюз, половината от заведението е напълно изгоряло.

От публикация, която се появи във фейсбук групата „Видяно в София”, се вижда, че в района около пицарията се стели гъст дим.
Според автора на поста огън бушува в кухнята. „Преди час димът излизащ от заведението бе по-малък. Към момента е два пъти по голям.Из квартала се носи дим от изсъхнал дървен материал, който в заведението складираха заради скарата”, пише очевидецът, който прилага и видео към публикацията.

От коментарите, които се появиха под друга снимка в мрежата, в началото на седмицата пред пицарията отново е имало пожарна, но тогава нещата явно са се разминали леко. 
По-паметливи столичани припомнят, че това не е първият пожар в заведението. "За трети път гори, работя точно отсреща! Но днеск беше доста!", пише млада дама. 

Според информацията на МВР, при инцидента няма пострадали.Всички, които са били в заведението, когато са лумнали пламъците, са излезли на улицата.

Видео, запечатало щетите от пожара, можете да видите ТУК

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света