Катастрофа е станала с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Автомобил на НСО, в който е пътувала, се е ударил в друга кола. Инцидентът е станал край Хитрино.

Извънредно! Тежка катастрофа с кортежа на Цвета Караянчева

Както БЛИЦ писа Цвета Караянчева е със счупена ключица. Транспортират я с хеликоптер към столична болница за преглед и лечение. В добро общо състояние е.

Очевидци разказват, че автомобил, управляван от жена, се е опитал да направи място на кортежа, съобщава bTV. Шофьорката е навлязла в банкета, загубила е управление над автомобила и се врязала в една от колите.

Първи подробности за инцидента с Караянчева, вдигат спешно хеликоптер

От МВР по-рано разпространиха информация за инцидент, който е станал около 10:30 ч. По първоначални данни на главния път Шумен – Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31-годишна шофьорка на лек автомобил на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се автомобил.

Ето го мястото на катастрофата с шефката на парламента СНИМКИ

За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни, информират от полицията.

Повече информация за инцидента ще бъде дадена по-късно от компетентните органи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!