Шефът на фирма „Микрон” Стефан Йосифов катастрофиралият на околовръстното шосе на Пловдив, предаде "Марица". Предприемачът се е забил с колата си под ТИР-а до светофара за село Марково. Няма пострадали при катастрофата, която се е разминала само със смачкани ламарини.

Йосифов карал своя „Мерцедес S 320”, но точно преди новия светофар камионът пред него набил спирачки. „Не разбрах, че е намалил скоростта и се ударих в задницата му”, обясни бизнесменът. Той и шофьорът на тежкотоварния камион попълваха протоколи за застрахователите.

Водачът на камиона, марка „Сканиа” със софийска регистрация, се беше надвесил върху документите с химикал в ръка и попълваше изрядно ред след ред. Леко засегнатият в задната дясна част ТИР беше паркиран вдясно от пътя след кръстовището.

Йосифов пък беше придвижил мерцедеса със смачканата предница до двора на близкия автосервиз, който е точно до светофара. „Нямо нищо страшно. Ще сменя смачкания капак и всичко ще се оправи. Добре че сме живи и здрави”, заяви бизнесменът.