Петранка Тодорова от гр. Съединение намушка с нож в шията зълва си Иванка и одраска по лицето свекърва си Анка. Инцидентът е станал в събота следобед, пише в. Нощен Труд.
Двете жени живеели в съседни къщи. Зълвата често правела забележки на снаха си, защото смятала, че не полага достатъчно грижи за децата. Малчуганите са на възраст от 1 до 10 години. Петранка се оженила за брата на Иванка - Георги, преди две години. "Набързо се взеха, защото първата жена на Гошо почина от лоша болест. Остави му на ръце 4 деца", разказва съседката Цеца. От предишен брак Петранка има две деца, но едното оставила на бившия си мъж в Ямбол. Преди година родила бебе от Георги. Роднините на мъжа й обаче я обвиняват, че се грижи повече за своите деца, отколкото за неговите, което било причина и за скандалите.
В събота избухнал поредният скандал между нея и зълва й Иванка. Жените започнали да си викат и обиждат на пътя. После се хванали за косите, задърпали се и си разменили по няколко крошета. Събрала се тълпа. Петранка избягала, отишла в къщата си и взела кухнески нож, след което се върнала на улицата. Разбутала хората, стигнала до зълва си и я намушила в шията. След минута пристигнала майката на Георги, която се опитала да помогне, но разлютената снаха поразила с ножа и нея. Двете са под наблюдение в болница без опасност за живота. Петранка е задържана от полицията. /БЛИЦ