Ужасяващ инцидент вдигна на крак бл. 29 в бургаския ж. к. „Меден рудник”. Синът на Найден Милков – Димитър, е буквално обезобразен след инцидент с газова бутилка, съобщава Флагман.бг, позовавайки се на очевидци на трагедията тази сутрин в блок 29 в бургаския ж. к. „Меден рудник”.


Той е с много тежки изгаряния и е откаран в Клиниката по изгаряния към ВМА във Варна.

Димитър Милков преди дни е пуснат под домашен арест и вероятно рано тази сутрин отново е приготвял дрога, когато газовата бутилка е изпуснала студен газ.

Все още не е ясно как е станал тежкият инцидент, но Милков е в много тежко състояние и в момента се борят за живота му. В апартамента Милков е бил заедно с приятелката си, която крещяла ужасена, събудила целия блок и съседите наскачали като ужилени.

Не е имало шанс обаче да се помогне на Димитър Милков, подали сигнал на 112 и линейката със спешните медици веднага потеглила към Варна, защото Бургас не разполага с отделение за толкова тежки изгаряния.

Найден Митков Милков е български попфолк певец, полицай от Специализираното звено за борба с масовите безредици и общински съветник, един от основателите на „Първа частна милиция“.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!