ТИР на фирмата Никома сгъна буквално на две такси "За едно евро" и уби на място пътничката до шофьора малко след полунощ, съобщи "Нощен Труд". Трагедията се разиграла на кръстовището на бул. Сливница и Обелски път.

Близо два часа пожарникари опитваха да срежат ламарините на таксито, за да извадят телата, но без успех. Наложи се да им донесат пневматични клещи, с които да отворят пролука. Докато ченгета и огнеборци се чудеха как да се преборят с ламарините, шофьорът на ТИР-а стоеше мълчалив и гледаше в една точка. Свидетелите на катастрофата обаче даваха доста противоречива информация. Не стана ясно дали таксито, идващо по Обелски път, е карало бясно и е отнело предимството на ТИР-а, или той е засякъл Шевролета Авео малко след кръстовището с бул. Сливница. Група от СДП ще изяснява детайлите, за да се установи кой е истинският виновник за трагедията.
Таксистът Чавдар А. /54/  бе приет в Пирогов с потънали в кръв лице и тяло. До сутринта състоянието му остана критично. Жената пътувала до него, е отнесла по-голямата част от удара и издъхнала на място. Вадичка кръв се стичаше по лицето й, а главата й бе наклонена към мястото на водача. Колегите на Чавдар мълниеносно се събраха на мястото на инцидента. Казаха, че отскоро е във фирмата, но е стриктен шофьор. Половинката му пристигна в Пирогов и едвам не припадна, когато й казаха, че шансовете на Чавдар да оцелее са 50 на 50. /БЛИЦ