Прегазената край Бургас Юлия Атанасова е направила зловещо предсказание за смъртта си. 

Тя е публикувала снимка на профила си във Фейсбук от популярна игра в социалните мрежи. 

На въпроса кога и от какво ще умрете според името си, Юлия е получила отговор, че това ще стане на 7 август 2067 година, след като бъде изядена от зомбита. "Ейййй, мечтата ми ще се сбъдне! Да стана свидетел на зомби апокалипсис", пише на 23 декември 2019 година Юлия, без да знае, че й остават едва няколко месеца живот, преди да загине нелепо. 

На 26 юли 2020 година младата жена се качва на такси. По пътя към къмпинг Арапя, където е отседнала с приятели, тя казва, че иска да слезе. 

И именно тогава става фаталния сблъсък. Юлия е пометена първо от един автомобил, шофьорът на когото бяга от местопрестъплението, след което и от втори. Този път водачът остава на място и сам подава сигнал в полицията за произшествието. 

Мистерия обви убийството на жена посред нощ край Созопол

В социалните мрежи се появиха версии на приятели на Юлия, според които тя се принудила да слезе от таксито, след като видяла, че той я вози на "тарифа за чужденци" и само за няколко километра е натрупала сметка от над 100 лева. 

Пълна мистерия обвива самоличността на първия шофьор. Появиха се дори твърдения, че той е баровец или някое мамино синче на известни родители и затова самоличността му се прикрива. 

И до момента полицията няма данни за него. След като прегледали запис от камерите, полицаите установили, че автомобилът е сив изкривен, капакът му бил изкривен. Станало ясно и, че колата се е движела с висока скорост, затова и камерите не успели да уловят и разчетат регистрационния номер на автомобила. 

Междувременно близките ѝ са поискали информация за хода на разследването. Отговор засега няма.

Бившият съпруг на прегазената Юлия опроверга голяма лъжа за убийството й

Приятелите на Юлия продължават да скърбят след нелепата й кончина. От профила на младата жена във Фейсбук се вижда, че тя е била пълна с живот и винаги усмихната. 

Кадри засичат нейни мигове от скок с парашут, безброй вечери с приятели, момент, в който свири на китара или пък е в обятията на втория си мъж. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ