Такъв градус на озверяване между политиците преди изборите отдавна не е имало. Вероятно това е от ситуацията на пандемия. Видял съм само една публикувана програма, а в нея няма никаква конкретика, каза в предаването "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS Димитър Манолов, президент на КТ "Подкрепа".

Той уточни, че става дума за програмата на партията на Слави Трифонов. Според него тези, които са я написали, нямат никаква представа какво става в държавата.

"Клишета и лозунги не са в помощ на никого", добави синдикалистът.

Той смята, че от БСП няма да се отклонят от визията си за България. "Мислехме да се видим с политическите сили преди изборите, но в тази озверяла ситуация решихме, че нищо няма да произлезе от това", каза още Димитър Манолов.

"При партиите, които са на власт, има повече конкретика в програмите, така ще е и в тази на ГЕРБ", смята още той.

Синдикалистът не знае леви или десни послания ще спечелят избирателите, според него вече никой не знае кое е ляво и кое е дясно и отдавна няма такава битка, а тя е приключила, когато левите партии са предали своите избиратели и са станали лявото крило на олигархията.

Относно лекарите в листите Манолов заяви, че не е сигурен дали това е лошо, или добро. "Лекарите мислят, че знаят всичко, може би защото ходят по-дълго на училище, но трябва да има повече юристи и финансисти", убеден е той.

За него въпросите, които търсят отговор, са много, но най-важните са свързани с реалното състояние на здравеопазването, което и станало ясно по време на пандемията, и с образованието. 

"Конфликт между труда и капитала винаги ще има, въпросът е да се намира баланс. В някои държави това се случва", заключи Димитър Манолов.