"Когато атовете се ритат, ти нямаш работа там. Когато двама високи и силни спорят, не се бутай! Видях колко те е страх, когато ти нахлупиха феса."

С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към Тошко Йорданов, заместника на Слави Трифонов в партия "Има такъв народ", по време на предизборно събрание във Варна.

Тошко Йорданов с брутална изцепка към Борисов за предложения от експремиера дебат


Какво ви става, бе, хора? Не говорете такива глупости. Като идвах у вас, не бяхме терористи", коментира той думите на Тошко Йорданов, че с терористи не преговаря.

„Да сравниш нас с терористи… Имаме наградите на всички антитерористични служби в света, от камината на Белия дом до Версай, в Иран, в целия свят е свирен българският химн. Когато бяхме изгряващи „терористи“, неговият вожд и учител Слави Трифонов дали го е знаел, когато ме е водил в Учиндол да се изфука пред майка и сестра си, че сме приятели“, попита Борисов.

Според Бойко Борисов единственият спор, който е имал с Трифонов, е кой от двамата произхожда от по-бедно семейство.

„Той знаеше ли кой съм, когато ходехме на ресторанти, кина? Не говорете такива глупости, ето ви властта. Пазете се да не се взриви ГЕРБ във вас, защото такива неща знам, че няма да можете да намерите обяснение. Дръжте се уважително, както аз се държа с вас“, заяви Бойко Борисов пред привърженици на своята партия във Варна.

Както БЛИЦ писа Борисов събра актива на ГЕРБ във Варна. Лидерът на партията продължава обиколката си из страната, където се среща със симпатизанти.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!